OBJAVLJENO 26.6.2019.
Tematske emisije o održivom gospodarenju otpadom u programu VTV-a Varaždin 27. i 29. lipnja

Tematske emisije o održivom gospodarenju otpadom u programu VTV-a Varaždin 27. i 29. lipnja

U sklopu informativne kampanje o održivom gospodarenju otpadom koju u sklopu EU projekta provodi Grad Ivanec u suradnji s Ivkomom d.d., Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. i vanjskim partnerima, na rasporedu je nova tematska emisija u programu VTV-a. 

Emisija je na rasporedu u četvrtak, 27. lipnja u 18.40, a ponovno ćete je moći pogledati u subotu, 29. lipnja, u 22 sata.

U njoj će o temama usko vezanim uz održivo gospodarenje otpadom govoriti savjetnica za komunalno gospodarstvo Grada Ivanca Marina Hudika te vanjska suradnica na projektu dr. sc. Lovora Gotal Dmitrović.

Specijalizirane televizijske emisije dio su propisanih aktivnosti ovog europskog projekta koji se većim dijelom financira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, posredstvom Ministarstva zaštite okoliša i energetike i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. 

Ukupno prihvatljivi troškovi projekta iznose 335.462,89 kuna, od čega je bespovratnih EU sredstava 285.143,44 kuna, dok ostatak od 50.319,45 kuna osigurava Grad Ivanec.

Internet stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost.